Не свеціцца ў нас анічога)))
Раніцай у аўторак, пэўна, паедзем на узі ў Ратамку. Каму па дарозе - ласкава просім у нашу машыну)
Передержки aniolski_pyl
• Страница 1 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Передержки aniolski_pyl
Последний раз редактировалось Vikaleta 09 июн 2012, 08:24, всего редактировалось 4 раз(а).
Все ОЧЕНЬ запущено... совсем не по пути
"Я верю,что кошки - сошедшие на землю духи.По-моему,они способны ходить по облаку,не проваливаясь"Жюль Верн
"Я верю,что кошки - сошедшие на землю духи.По-моему,они способны ходить по облаку,не проваливаясь"Жюль Верн
-
Vikaleta - Зоо-гуру
- Автор темы
-
aniolski_pyl - Присоединившийся
- Полное имя:
Re: Новая передержка трех котеек с фауны Татьяны (aniolski_p
1) "Амурскаму тыгру" Пуфіку накапалі на холку Барса. Кастрацыя прызначаная на раніцу панядзелка.
2) Трохколеравая Панна дзесьці на 50-м дні цяжарнасці. Хутка будуць роды. З вочкам, спадзяюся, разбярэмся - доктар прапісаў яшчэ каплі і мазь.
3) Чорная апынулася таксама цяжарнай!!! Дзесь палова тэрміна. Але яна хварэе - трэ працягваць калоць антыбіётыкі... Таму пэўна стэрэлізуем...
Добавлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Re: Новая передержка трех котеек с фауны Татьяны (aniolski_pyl)
І мае сардэчныя падзякі для Вольгі і Вікі! Што б я без вас рабіла?..
2) Трохколеравая Панна дзесьці на 50-м дні цяжарнасці. Хутка будуць роды. З вочкам, спадзяюся, разбярэмся - доктар прапісаў яшчэ каплі і мазь.
3) Чорная апынулася таксама цяжарнай!!! Дзесь палова тэрміна. Але яна хварэе - трэ працягваць калоць антыбіётыкі... Таму пэўна стэрэлізуем...
Добавлено спустя 1 минуту 42 секунды:
І мае сардэчныя падзякі для Вольгі і Вікі! Што б я без вас рабіла?..
-
- Полное имя:
-
Vikaleta - Зоо-гуру
- Автор темы
-
Vikaleta - Зоо-гуру
- Автор темы
Vikaleta, а как её общее состояние?
-
katrin-o - Зоо-гуру
- Полное имя:
ОЧЕНЬ СРОЧНО нужна новая передержка для беременной кошечки!
Нужна помощь в оплате 2х операций котеек с передержки!
Нужна помощь в оплате 2х операций котеек с передержки!
Не говорить с человеком, который достоин разговора,-
значит потерять человека.
А говорить с человеком, который разговора не достоин,-
значит терять слова.
Мудрый не теряет ни людей, ни слова.
Конфуций (Кун-Цзы)
значит терять слова.
Конфуций (Кун-Цзы)
-
мелисса - Зоо-гуру
-
Vikaleta - Зоо-гуру
- Автор темы
навінкі:)
1) Амурскага тыгра Пуфіка кастрыравалі. Ад наркоза ён адышоў. І праз 15 хвілінаў як нічога не было запрыгнуў на шафу Каранцін ён прайшоў, вушкі таксама трошкі загаіліся (падобна, што быў блашыны дэрматыт). Можна падумваць пра новую ператрымку ці/і ўладкаванне. Праўда, ён трохі дзікаваты (ага, і трусаваты), а ад мяне наогул учора шугаўся толькі пабачыўшы ў дзьвярах
(гэта ён адыходзіць ад аперацыі)
2) Чорная цяжарная котка. Усё ідзе да таго, што будзе нараджаць. Бо са здароўем у яе нейкая хрэнь. Хрыпы то знікаюць, то праяўляюцца, кучкі ніяк не пяройдуць у каўбаскі, стабільна бледныя дзёсны. І б12 не дапамагае. Стэрэлізаваць пры такім раскладзе ніхто не бярэцца, дыягназ не ставяць таксама. Самая карысная парада - карміць ялавіччынай.
3) Мякенькі, пухнаты коцік месяцаў 7, якога я забрала з Гурскага ў дзень, калі завозілі туды аналізы коткі, пасоджаны ў прыбіральню. Спачатку без праблем пайшоў у латок. Пасля - як на злосць па-вялікаму стаў хадзіць толькі на канапу. Папсаваў усе мае цэлафанавыя накрыўкі і дабраўся да коўдры. Давялося адсяляць. Паглядзім як будзе паводзіцца далей. Па здароўю - цьфу-цьфу-цьфу - парадак. Толькі паразіты ўнутры, буду высяляць. Да, і месца ўтрымання зусім не ратуе яго ад маіх абдымашак! Казала ж, што хачу жмякацельнага
Добавлено спустя 10 минут 26 секунд:
Яшчэ ўчора выпадкова напалохала Пуфіка. Пакінула нам Віка zdanovich два цудоўных мячыкі і пруцік з пёрамі ўсіх колераў вясёлкі на канцы. Вось вырашыла я катам прыемнае зрабіць, пагуляцца трохі. Бяру значыцца яго ў рукі, заходжу на кухню, падыходжу да Пуфіка... Ды я і на два метры яе не паднесла, а Пуфік небарака так спужаўся! Глядзіць на пруцік шалёнымі вачыма - і давай мітусіцца, прыгаць у пошуках схованкі! Толькі прыгнуў на падваконне, каб у скрыню сваю залезці - а там котка ўжо ляжыць. Так і сціснуўся ўвесь на падваконні, вушкі прыціснуў... І выгляд у яго такі стаў, як у коціка са Шрэка. Так шкада яго стала! Зрабіла, называецца, прыемнае Давялося ісці да пухнатага каўнерыка. Той рэаагаваў аптымістычней. Доўга не наважваўся лавіць пёры лапай, але пасля так прыгаў за імі!!! Муррр
1) Амурскага тыгра Пуфіка кастрыравалі. Ад наркоза ён адышоў. І праз 15 хвілінаў як нічога не было запрыгнуў на шафу Каранцін ён прайшоў, вушкі таксама трошкі загаіліся (падобна, што быў блашыны дэрматыт). Можна падумваць пра новую ператрымку ці/і ўладкаванне. Праўда, ён трохі дзікаваты (ага, і трусаваты), а ад мяне наогул учора шугаўся толькі пабачыўшы ў дзьвярах
(гэта ён адыходзіць ад аперацыі)
2) Чорная цяжарная котка. Усё ідзе да таго, што будзе нараджаць. Бо са здароўем у яе нейкая хрэнь. Хрыпы то знікаюць, то праяўляюцца, кучкі ніяк не пяройдуць у каўбаскі, стабільна бледныя дзёсны. І б12 не дапамагае. Стэрэлізаваць пры такім раскладзе ніхто не бярэцца, дыягназ не ставяць таксама. Самая карысная парада - карміць ялавіччынай.
3) Мякенькі, пухнаты коцік месяцаў 7, якога я забрала з Гурскага ў дзень, калі завозілі туды аналізы коткі, пасоджаны ў прыбіральню. Спачатку без праблем пайшоў у латок. Пасля - як на злосць па-вялікаму стаў хадзіць толькі на канапу. Папсаваў усе мае цэлафанавыя накрыўкі і дабраўся да коўдры. Давялося адсяляць. Паглядзім як будзе паводзіцца далей. Па здароўю - цьфу-цьфу-цьфу - парадак. Толькі паразіты ўнутры, буду высяляць. Да, і месца ўтрымання зусім не ратуе яго ад маіх абдымашак! Казала ж, што хачу жмякацельнага
Добавлено спустя 10 минут 26 секунд:
Яшчэ ўчора выпадкова напалохала Пуфіка. Пакінула нам Віка zdanovich два цудоўных мячыкі і пруцік з пёрамі ўсіх колераў вясёлкі на канцы. Вось вырашыла я катам прыемнае зрабіць, пагуляцца трохі. Бяру значыцца яго ў рукі, заходжу на кухню, падыходжу да Пуфіка... Ды я і на два метры яе не паднесла, а Пуфік небарака так спужаўся! Глядзіць на пруцік шалёнымі вачыма - і давай мітусіцца, прыгаць у пошуках схованкі! Толькі прыгнуў на падваконне, каб у скрыню сваю залезці - а там котка ўжо ляжыць. Так і сціснуўся ўвесь на падваконні, вушкі прыціснуў... І выгляд у яго такі стаў, як у коціка са Шрэка. Так шкада яго стала! Зрабіла, называецца, прыемнае Давялося ісці да пухнатага каўнерыка. Той рэаагаваў аптымістычней. Доўга не наважваўся лавіць пёры лапай, але пасля так прыгаў за імі!!! Муррр
-
- Полное имя:
Не говорить с человеком, который достоин разговора,-
значит терять слова.
Конфуций (Кун-Цзы)
значит терять слова.
Конфуций (Кун-Цзы)
-
мелисса - Зоо-гуру
-
- Полное имя:
стерилизация и кастрация, действительно, часто усугубляют состояние
-
Zet - Администратор
Доставили Амурского тигра Ну что вам сказать...
Разговор с нашей фотопомощью в скайпе:
[22:27:11] Anna Titova: мне приевзли кота и я его боюсь
[22:27:36] RedCrow: агрессивный?
[22:27:36] Anna Titova: по-моему такие в дикой природе живут)) судя по внешнему виду, к тому же он не очень приветлив
[22:27:58] Anna Titova: ну так, шипит, рычит, но вены мне пока не вскрыл, потому что я с ним на вы и шёпотом
[22:28:42] RedCrow: мм.. пичалька. Может ему место на даче где-нибудь? Чтобы подкармливали, а он мышей гонял
[22:29:54] Anna Titova: да, будем думать о чём-нибудь таком
[22:30:00] Anna Titova: а пока полюбуйся
[22:30:20] Anna Titova: http://postimage.org/image/so6k80m1r/
[22:30:38] RedCrow: он и правда на рысь похож
[22:30:42] RedCrow: или ещё какую дикую кошку
[22:30:50] RedCrow: его выловили на улице? совсем уличный?
[22:33:16] Anna Titova: да, на домашнего мало походит
[22:33:29] Anna Titova: по-моему его вообще где-то в дикой степи выловили))
[22:33:41] Anna Titova: конкретный такой экземплярчик
[22:33:56] RedCrow: брр.. ты там поаккуратнее
К слову сказать, кот огромен!
Вот это да))
Неудивительно, что такая зверюга так быстро из наркоза вышел.
У меня, вылезя из коробки, принялся решительно и энергично рыскать и изучать комнату, не забывая шипеть и рычать при приближении к нему. Но погладить можно, терпит. Завтра сделаем его фото.
Добавлено спустя 10 минут 24 секунды:
Кто хочет себе такого котика на дачу? Учтите, при желании приобрести другой такой экземпляр, Вам придётся выкупить его у зоопарка или ловить скрывающегося где-нибудь в камышах.
Разговор с нашей фотопомощью в скайпе:
[22:27:11] Anna Titova: мне приевзли кота и я его боюсь
[22:27:36] RedCrow: агрессивный?
[22:27:36] Anna Titova: по-моему такие в дикой природе живут)) судя по внешнему виду, к тому же он не очень приветлив
[22:27:58] Anna Titova: ну так, шипит, рычит, но вены мне пока не вскрыл, потому что я с ним на вы и шёпотом
[22:28:42] RedCrow: мм.. пичалька. Может ему место на даче где-нибудь? Чтобы подкармливали, а он мышей гонял
[22:29:54] Anna Titova: да, будем думать о чём-нибудь таком
[22:30:00] Anna Titova: а пока полюбуйся
[22:30:20] Anna Titova: http://postimage.org/image/so6k80m1r/
[22:30:38] RedCrow: он и правда на рысь похож
[22:30:42] RedCrow: или ещё какую дикую кошку
[22:30:50] RedCrow: его выловили на улице? совсем уличный?
[22:33:16] Anna Titova: да, на домашнего мало походит
[22:33:29] Anna Titova: по-моему его вообще где-то в дикой степи выловили))
[22:33:41] Anna Titova: конкретный такой экземплярчик
[22:33:56] RedCrow: брр.. ты там поаккуратнее
К слову сказать, кот огромен!
Вот это да))
Неудивительно, что такая зверюга так быстро из наркоза вышел.
У меня, вылезя из коробки, принялся решительно и энергично рыскать и изучать комнату, не забывая шипеть и рычать при приближении к нему. Но погладить можно, терпит. Завтра сделаем его фото.
Добавлено спустя 10 минут 24 секунды:
Кто хочет себе такого котика на дачу? Учтите, при желании приобрести другой такой экземпляр, Вам придётся выкупить его у зоопарка или ловить скрывающегося где-нибудь в камышах.
-
Katyarik - Знающий
- Полное имя:
Ну так, усё праўда) а ў душы ён белы і пухнаты))) а шыпіць што - дык гэта для саліднасці, памер абавязвае)))
-
- Полное имя:
• Страница 1 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5