Аня, тянет мордочку когда чешешь не значыла, што ён на мяне перастаў шыпець І Вольга яго вырашыла ў першы дзень з шафы не здымаць, хоць 2іншых "жэстачайшэ" выцягнула з-за стала і лядоўні. А калі да яго падысці са шмачняшкамі і пачаць гладзіць, то праз хв 10 яго можна нават перасунуць на патрэбную паверхню)) мы ж яго нават падстрыглі трошкі ад калтуноў))) але вось калі ён у скрыні і я руку зверху цягнула -ледзь паспела прыбраць, пачаў махаць лапамі))
Па-мойму, наша агульная праблема, што мы не можам паверыць, што ён не камышовы
Добавлено спустя 5 минут 25 секунд:
Re: Новая передержка трех котеек с фауны Татьяны (aniolski_pyl)
А ў мяне гэта, яшчэ +1.
Прыязджала Вікалета, прывезла напаўняльнік, падсцілкі, кагцяточку, шмат ежы і котку з хацелкамі, адлоўненую ею ж ля суседняга пад'езда))) пакуль сядзіць у калідоры, думаю як бы арганізаваць прастору
Добавлено спустя 6 минут 54 секунды:
Такім чынам, 5 + 4 дробныя. Скажы мне хто пра тое яшчэ ў студзені - была б увялікім жаху
Передержки aniolski_pyl
• Страница 3 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
aniolski_pyl - Присоединившийся
- Полное имя:
Re: Новая передержка трех котеек с фауны Татьяны (aniolski_p
Наш сакрэт просты: Вольга абіс.
Жыццё наладжваецца Паіменна:
1. Чорная мамка. Апетыт добры, што радуе неімаверна, бо ў апошнія дні цяжарнасці нават рынгер калолі. Спажывае сушку, аршанку і тварог ў незвычайнай колькасці. Нарэшце перасунулі Чорную ў іншы "домік", падаслалі цэлых два швэдара. Падобна, яна ацаніла наш выбар - засталася там. Стул, дарэчы, таксама нармалізаваўся. Але хрыпы застаюцца. Кацяняткі яшчэ сляпыя. Два хлопц і дзве дзяўчынкі.
2. Коцік Зайчык. Траблы з вялікімі паходамі на канапу больш не паўтараліся. Трэба фоткаць і ўладкоўваць. Закінула ў тэму адлова: мо хто захоча змяняцца. Зайчык баязлівы, але беспраблемны кот. Есць сушку. Аршанку згнаіў, не стаў лізаць чамусьці. І жэле, пашцеты яго чамусь не ўразілі. Таму Паліна, прабач, але смачняшкі, шчодра прафінансаваныя табою Зайчыку, з апетытам даядае Чорная. Не прападаць жа прадукту.
3. Новенькая вулічная паласатая Эдзіт. Галасістая, паскудзінка! Хацелкі. Бадаецца і заводзіцца з паўабароту. Але неяк дзіўна пакусвае руку, калі песціш. Добра так пакусвае! З латком разабралася адразу, без праблем. Таксама любіць аршанку і тварог. Адзіная, хто ад мяне не ўцякае:-)
4. Чорная котка пасля выкідыша. З латком асвоілася і нарэшце пачала радаваць апетытам. Пасля серыі па-за прапісаных уколаў б12, цыклаферона, рынгера і гвалтоўнага кармлення аршанкай са шпрыца. Але сядзіць уся нейкая такая апатычная, шкада глядзець. Пачала есці сушку, тварог і аршанку самастойна не ўжывае.
5. Шэрая паласатая амаль віскас, з адной клетка з папярэдняй. Дзікая. Схапіць можна, але на рукі не ідзе. Баіцца мяне жахліва. Пачала есці сушку пасля тых жа лекавых маніпуляцый. Але накарміць аршанкай не атрымалася- сплёвывала. Хоодзіць прынцыпова ў ванну. Прапітаныя паперкі і каўбаскі ў латочку не дапамаглі. Сёння пакінула ваду на ноч - паглядзім, ці спрацуе...
Перапрашаю за безліч абдруковак, я праз тэлефон...
Добавлено спустя 27 минут 9 секунд:
А што там з Амурскім тыграм, пераехаў?
Жыццё наладжваецца Паіменна:
1. Чорная мамка. Апетыт добры, што радуе неімаверна, бо ў апошнія дні цяжарнасці нават рынгер калолі. Спажывае сушку, аршанку і тварог ў незвычайнай колькасці. Нарэшце перасунулі Чорную ў іншы "домік", падаслалі цэлых два швэдара. Падобна, яна ацаніла наш выбар - засталася там. Стул, дарэчы, таксама нармалізаваўся. Але хрыпы застаюцца. Кацяняткі яшчэ сляпыя. Два хлопц і дзве дзяўчынкі.
2. Коцік Зайчык. Траблы з вялікімі паходамі на канапу больш не паўтараліся. Трэба фоткаць і ўладкоўваць. Закінула ў тэму адлова: мо хто захоча змяняцца. Зайчык баязлівы, але беспраблемны кот. Есць сушку. Аршанку згнаіў, не стаў лізаць чамусьці. І жэле, пашцеты яго чамусь не ўразілі. Таму Паліна, прабач, але смачняшкі, шчодра прафінансаваныя табою Зайчыку, з апетытам даядае Чорная. Не прападаць жа прадукту.
3. Новенькая вулічная паласатая Эдзіт. Галасістая, паскудзінка! Хацелкі. Бадаецца і заводзіцца з паўабароту. Але неяк дзіўна пакусвае руку, калі песціш. Добра так пакусвае! З латком разабралася адразу, без праблем. Таксама любіць аршанку і тварог. Адзіная, хто ад мяне не ўцякае:-)
4. Чорная котка пасля выкідыша. З латком асвоілася і нарэшце пачала радаваць апетытам. Пасля серыі па-за прапісаных уколаў б12, цыклаферона, рынгера і гвалтоўнага кармлення аршанкай са шпрыца. Але сядзіць уся нейкая такая апатычная, шкада глядзець. Пачала есці сушку, тварог і аршанку самастойна не ўжывае.
5. Шэрая паласатая амаль віскас, з адной клетка з папярэдняй. Дзікая. Схапіць можна, але на рукі не ідзе. Баіцца мяне жахліва. Пачала есці сушку пасля тых жа лекавых маніпуляцый. Але накарміць аршанкай не атрымалася- сплёвывала. Хоодзіць прынцыпова ў ванну. Прапітаныя паперкі і каўбаскі ў латочку не дапамаглі. Сёння пакінула ваду на ноч - паглядзім, ці спрацуе...
Перапрашаю за безліч абдруковак, я праз тэлефон...
Добавлено спустя 27 минут 9 секунд:
А што там з Амурскім тыграм, пераехаў?
-
- Полное имя:
-
- Полное имя:
Бедная Эдит, как же так... И лащилась же и самая контактная была...как жаль
-
Katyarik - Знающий
- Полное имя:
Я нават і не разабралася толкам - што адбылося. Лашчылася, муркала, ляжалі ў абдымку... І апетыт ок, і кал. Праўда, мача мяне насцярожвала. У нас гравійны напаўняльнік. Ва ўсіх катоў савочкам нармальна прыбіраецца, а ў Эдзіт напаўняльнік пасля карыстання - як цэмент. Ну, Вольга параіла на аналіз узяць. Я ёй якраз латок з сеткай паставіла і напаўняльнік насыпала паверх сеткі. Ну, і званітавала яе было раніцай. Але толькі раз і з ежай. Я ёй звечара кефір упершыню дала - падумала, што мо арганізму не спадабалася. Пайшла ў гадзіны 3 з хаты. Абсалютна ўсё было ў норме!!! Пакуль збіралася ў калідоры, кошка палашчылася-памуркала, я яе пагладзіла - ну зусім як звычайна ўсё. А потым у 8 прыехаў брат, тэлефануе мне адразу - кажа, бяда, кошка на нагах не стаіць... Я яго адразу на Падшыпнікі паслала... Ён на машыне... Ну й сама туды бягом... А праз 15 хвілін прыслаў смс, што Эдзіт памерла... Ну я разгубілася там, не саабразіла, што можна было ускрыцце зрабіць. Пахавалі ў парку пад елкамі... Спадзяюся, што ў кашачым раі яна будзе так жа соладка мурчаць ад асалоды як муркала пры гэтым жыцці...
Добавлено спустя 2 минуты 18 секунд:
А кацяняты ўжо вочы расплюшчылі... І ўжо характар праяўляецца: адзін хлопец - такі ўжо крыкун! А дзяўчаты паспакайней будуць...
Добавлено спустя 2 минуты 57 секунд:
Кацярык, Палінка, Вікалета, дзякуй вам велічэзнае за падтрымку! Вельмі-вельмі мне прыйшлася дарэчы! Сёння прыйшла ў сябе і гатова дзейнічаць цвяроза. Хаця Эдзіт, канечне, мне ў калідоры яшчэ доўга не будзе хапаць
Добавлено спустя 2 минуты 18 секунд:
А кацяняты ўжо вочы расплюшчылі... І ўжо характар праяўляецца: адзін хлопец - такі ўжо крыкун! А дзяўчаты паспакайней будуць...
Добавлено спустя 2 минуты 57 секунд:
Кацярык, Палінка, Вікалета, дзякуй вам велічэзнае за падтрымку! Вельмі-вельмі мне прыйшлася дарэчы! Сёння прыйшла ў сябе і гатова дзейнічаць цвяроза. Хаця Эдзіт, канечне, мне ў калідоры яшчэ доўга не будзе хапаць
-
- Полное имя:
Татьяна уезжает 27 мая.
Чернышка-мамочка с котятами переехала к Тане Р - Жан, Жак, Жаклин и Женька - семейка не для шепелявых)))))
Троим подопечным (откарантиненным и пролеченным) нужен НОВЫЙ временный дом. На мой наблюдательный взгляд, их рано (бесполезно) пристраивать: психологически не готовы, нуждаются в адаптации.
1. Подросток Зайчык. Пиарные фотографии есть, сегодня создам тему в каталоге, от Татьяны требуется описание характера, привычек, поведенческих нюансов.
2. "Чорная котка пасля выкідыша". Возили к врачам, сдавали анализы, все показатели в норме, но кошка находится в стрессовом состоянии, все время прячется, а если берешь на руки, так жалобно мяучит - сердце разрывается.
3. "Шэрая паласатая амаль віскас". Все время в боевой позе, шипит...
Понимаю, что без фоток просить о передержке глупо, состыковать фотографов и aniolski_pyl из-за графика работы нереально...
Опытных волонтеров, очень прошу за черную девочку... жалко ее неимоверно...
С меня кураторство и полное фин.обеспечение.
Чернышка-мамочка с котятами переехала к Тане Р - Жан, Жак, Жаклин и Женька - семейка не для шепелявых)))))
Троим подопечным (откарантиненным и пролеченным) нужен НОВЫЙ временный дом. На мой наблюдательный взгляд, их рано (бесполезно) пристраивать: психологически не готовы, нуждаются в адаптации.
1. Подросток Зайчык. Пиарные фотографии есть, сегодня создам тему в каталоге, от Татьяны требуется описание характера, привычек, поведенческих нюансов.
2. "Чорная котка пасля выкідыша". Возили к врачам, сдавали анализы, все показатели в норме, но кошка находится в стрессовом состоянии, все время прячется, а если берешь на руки, так жалобно мяучит - сердце разрывается.
3. "Шэрая паласатая амаль віскас". Все время в боевой позе, шипит...
Понимаю, что без фоток просить о передержке глупо, состыковать фотографов и aniolski_pyl из-за графика работы нереально...
Опытных волонтеров, очень прошу за черную девочку... жалко ее неимоверно...
С меня кураторство и полное фин.обеспечение.
Все ОЧЕНЬ запущено... совсем не по пути
"Я верю,что кошки - сошедшие на землю духи.По-моему,они способны ходить по облаку,не проваливаясь"Жюль Верн
"Я верю,что кошки - сошедшие на землю духи.По-моему,они способны ходить по облаку,не проваливаясь"Жюль Верн
-
Vikaleta - Зоо-гуру
- Автор темы
Re: Передержка трех котеек с фауны Татьяны (aniolski_pyl)
Тема Зайчика
На вторник запланированы кастрация Зайчика и стерилизация девочек.
На вторник запланированы кастрация Зайчика и стерилизация девочек.
-
Vikaleta - Зоо-гуру
- Автор темы
-
- Полное имя:
Просьба, обратите внимание! На сколько я понимаю, нужна передержка с 27 мая! Сегодня уже 23 мая!
-
katrin-o - Зоо-гуру
- Полное имя:
Спасибо, Оль... Даже с 25 мая... Зайчик кастрирован, серая стерилизована, чернышке пока не до стерилизации - кошка не выходит из стресса, анализы крови - в норме...
-
Vikaleta - Зоо-гуру
- Автор темы
Вика, поменяй название темы начто-то типа "Таня (aniolski_pyl) уезжает, коты остаются""с 25.05 по 30.05 (малиновка, Рафиева)". С передержками сейчас совсем туго, проще найти несколько человек, которые смогут заходить раз в день убирать и кормить. Это совсем несложно: убрать в лотке, поменять воду и насыпать сухой корм. Черной кошке желательно еще дать полтаблетки аллохола и капнуть 5 капель успокоительного в рот. Если эти манипуляции не получатся - ничего страшного.
Я точно смогу придти 25 и 26. Если никого больше не найдется - схожу еще 1-2 раза, просто буду сыпать побольше сушки и ставить несколько мисочек с водой. Но может откликнется еще кто-то, живущий в малиновке?
Я точно смогу придти 25 и 26. Если никого больше не найдется - схожу еще 1-2 раза, просто буду сыпать побольше сушки и ставить несколько мисочек с водой. Но может откликнется еще кто-то, живущий в малиновке?
-
abiss - Любитель животных
Re: aniolski_pyl уезжает,коты остаются с 25.05 по 30.05
Работаю и живу недалеко, могу покормить 28 и 30.
Есть два убежища от жизненных невзгод. Это музыка и кошки. (с) А.Швейцер
-
Тайлика - Друг приюта
- Полное имя:
Re: aniolski_pyl уезжает,коты остаются с 25.05 по 30.05
25-26, 28, 30.
Кто сможет 27 го и 29го?
Кто сможет 27 го и 29го?
-
Vikaleta - Зоо-гуру
- Автор темы
• Страница 3 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5