Имя пользователя:

Пароль:

Кася - белая кошечка из отлова, на передержке.

НУЖНА ПОМОЩЬ в оплате стерилизации

Архивные темы.

Кася - белая кошечка из отлова, на передержке.

Сообщение anmut » 04 апр 2012, 12:40

Последний раз редактировалось anmut 18 апр 2012, 11:40, всего редактировалось 1 раз.
с этим миром определенно что-то не так.
anmut
Эксперт
Эксперт

Автор темы

Re: Кася - белая кошечка из отлова, на передержке.

Сообщение zybka » 04 апр 2012, 16:29

У Каси и Антоси есть поклонница в моем лице :love: - буду рада помочь блондиночке с выразительными глазками. :rose:
При необходимости - звоните 8 044 7 785 784 Ирина
Случайная аватара
zybka
Интересующийся
Интересующийся

Полное имя:

Сообщение Катеринка » 04 апр 2012, 16:39

zybka, спасибо!!!
До 18-00 просьба писать в ЛС, звонить только после 18-00. По выходным звонить только после 10 утра!
Катеринка
Зоо-гуру
Зоо-гуру

Полное имя:

Сообщение Антося » 06 апр 2012, 09:58

Асвоілася Касенька хутка: у першы ж дзень закамандавала адчыніць ёй усе дзверы, паказаць усе пакоі, калі нешта не было адчынена, мы шкрэбліся-грукаліся ў дзверы, пакуль не атрымалі разгорнутую экскурсію па ўсёй кватэры, - ацанілі, так бы мовіць, памер будучых валоданняў. Ну і лазіць мы любім паўсюль, асабліва дзе найвышэй.
Аблюбавала для адпачынку і сну маё вакно (вокны яна, па-мойму, увогуле любіць…асабліва, калі за вакном птушачкі лётаюць: шыю выварочвае, назіраючы). :)
У ежы – пераборлівая :no: , больш-менш стабільна есць толькі сухі корм, і тое так, быццам ласку мне робіць, і часам глядзіць так: што ты мяне, маўляў, не корміш усялякімі прысмакамі, не балуеш, такая-ты растакая?..- Я :sorry: , канешне ж, спрабую нешта выдумляць, чым яе пакарміць, але гэта паненка ўсё нос вароціць. Больш-менш добра ела кісламалочнае (тваражок, ражанку); курыную печань, сэрца – адзін раз зрабіла ласку, з'ела крыху пасля доўгіх маіх угаворванняў, калі я сама да яе з міскай прыйшла, ну і г. д. – на усю астатнюю натуралку тое ж. На аршанку адразу сказала "фі". Хаця, у яе ўсё "праз раз": хачу-не хачу…
Як мне падалося, Кася з тых "котак, якія гуляюць самі па сабе". Такая сабе дзелавая і самадастатковая, што хачу, тое і раблю, куды хачу – туды іду, :blum: - ну, зразумела, хто цяпер у доме гаспадар. Каралеўна.
Не дужа "ласкава-абдымацельная": на рукі/на калені і г. д. не ідзе зусім (праўда, можа яшчэ не звыклася да нас, альбо мы ёй не спадабаліся :cry: ), хаця калі лашчыш, за вушкам чэшаш – можа і кайфаваць і – адзіная праява яе прыхільнасці – можа пачаць лізаць :Yahoo!: рукі ці іншае што, - што пад яе шурпаты язык трапіць.
Часам, калі ёй надакучвае валяцца-кунежыцца, Кася любіць пагуляць: носіцца за мной - з самаробным банцікам на вяровачцы – па кватэры, - прыкольная такая. А яшчэ высветлілася, што Кася ў нас неблагая футбалістка: я ёй давала мячык ад настольнага тэнісу, дык яна так па-майстэрску яго ганяла!.. А ўчора разам з кормам набыла ёй у заакраме новы, з бразготкай: Касі мячык спадабаўся, але куды яна яго "зафутболіла", я дасюль не ведаю… :lol:
Са здароўем, цьфу-цьфу, пакуль, здаецца, усё нармальна: хіба хто можа я, як неспрактыкаваная ў даглядзе катоў, чаго не заўважыла?.. Але спадзяюся, усё добра. У латок ходзім спраўна, млявасці няма (толькі ляно-о-ота :laught:) і г. д. Адно што мяне крыху бянтэжыць: яна сама сябе "смокча за цыцу", пры гэтым спачатку як нібы масіруе, інтэнсіўна круцячы галавой па коле, а потым пачынае смактаць…ды яшчэ так прычмоквае, і кайфуе пры гэтым…ніколі такога не бачыла раней…І яна досыць часта гэта робіць… ? :unknown:
Вось такія мы. Увогуле, класная котка. :friends:
Случайная аватара
Антося
Зачастивший
Зачастивший

Сообщение anmut » 06 апр 2012, 10:02

Антося, спасибо еще раз вам за Касеньку! :Rose:
в еде может просто привереда, главное, чтобы не отказывалась вообще. на Ваш взгляд - она достаточно кушает? как у нее с лотком, стул нормальный?
что-то может нужно для неё? :)
anmut
Эксперт
Эксперт

Автор темы

Сообщение Антося » 06 апр 2012, 10:28

Анечка, адказала Вам у прыватным паведамленні, бо ў тут мае "працяглыя расповяды пра стул" :sarc: будуць, напэўна, залішнія. :oops:

Вось пару "азнаямляльных" фотак гэтай прыгажуні, пазней зраблю ёй грунтоўную фотасесію.

Изображение Изображение

НА першай фотцы мы такія засмучаныя таму, што птушачка за вакном уляцела... і яе не злавіць аніяк... :(
Случайная аватара
Антося
Зачастивший
Зачастивший

Сообщение anmut » 06 апр 2012, 10:45

anmut
Эксперт
Эксперт

Автор темы

Сообщение katrin-o » 06 апр 2012, 10:48

Антося, дзякуй, што дали прытулак Касе! Галоунае - трымайтесь и не хварэйце!
katrin-o
Зоо-гуру
Зоо-гуру

Полное имя:

Сообщение Катеринка » 13 апр 2012, 18:27

Антося, Аня, как у Каси дела? Как здоровье?
До 18-00 просьба писать в ЛС, звонить только после 18-00. По выходным звонить только после 10 утра!
Катеринка
Зоо-гуру
Зоо-гуру

Полное имя:

Сообщение anmut » 13 апр 2012, 18:32

Катеринка, хорошо.)
Симптомов видимых нет. На будущей неделе заеду в гости, уши почистить и на кошь посмотреть.
На предложение помочь материально - Антося поблагодарила, но отказалась - пока кошечка ни в чем не нуждается :oops: Но в будущем, думаю, надо будет помочь человеку в оплате стерилизации.
anmut
Эксперт
Эксперт

Автор темы

Сообщение Катеринка » 13 апр 2012, 18:35

Это хорошо, ттт. Думаю, у такой белоснежной красоты найдутся поклонники "профинансировать финальный пунктик перед выходом "в свет"".
Попроси Антосю сделать фото Касечки) Хочется полюбоваться. А то пока ты еще доедешь... :)
Катеринка
Зоо-гуру
Зоо-гуру

Полное имя:

Сообщение anmut » 13 апр 2012, 18:41

Катеринка, одна есть - zybka :oops: :laught:
Фото Антося обещалась, надеюсь, скоро будут) Да и я всё-таки ж доезжаю до людей, нинада :sarc:
anmut
Эксперт
Эксперт

Автор темы

Сообщение anmut » 18 апр 2012, 11:08

Карантин окончен, кошечка Кася чувствует себя хорошо.
На след.неделе - хотим записаться на стерилизацию, посему стою с протянутой рукой прошу помощи у форумчан, кто сколько может, помогите Касе :) :oops:
anmut
Эксперт
Эксперт

Автор темы

Сообщение Катеринка » 18 апр 2012, 13:28

Помогите, пожалуйста, в оплате стерилизации кто сколько может! Красота такая после стерилизации не засидится, счастье малышки так близко.
Катеринка
Зоо-гуру
Зоо-гуру

Полное имя:

Сообщение Иришка » 18 апр 2012, 14:06

Аня, а можно будет на выставке оставить для вас конвертик подписанный, не поздно ещё? Скорее всего, в воскресенье смогу туда заехать.
Ирина велком (044) 5123122
Иришка
Зачастивший
Зачастивший

След.

Вернуться в Архив