КУЗЯ - рыжий-рыжий, конопатый.
ПЕРЕДЕРЖКА. Воспитанный, внимательный, очаровательный!
КУЗЯ - рыжий-рыжий, конопатый.
История:семейные проблемы, разъезд и кот, который оказался никому не нужен...
Окрас:рыжий с белым
Пушистость:гладкошерстный
Характер:мягкий, покладистый
Кастрирован: ДА
Приучен к лотку: ДА,на 100%
Контакты:8-029-651-61-27 Алёна
Место нахождения: Квартирная передержка
Начало истории Кузи тут: Рыжий-рыжий конопатый. Но, впрочем, песня не о том...
Окрас:рыжий с белым
Пушистость:гладкошерстный
Характер:мягкий, покладистый
Кастрирован: ДА
Приучен к лотку: ДА,на 100%
Контакты:8-029-651-61-27 Алёна
Место нахождения: Квартирная передержка
Начало истории Кузи тут: Рыжий-рыжий конопатый. Но, впрочем, песня не о том...
Вложения
Кузя.jpg (33.73 КБ) Просмотров: 6372
Последний раз редактировалось katrin-o 19 июн 2012, 19:54, всего редактировалось 2 раз(а).
-
katrin-o - Зоо-гуру
- Автор темы
- Полное имя:
Re: КУЗЯ - рыжий-рыжий, конопатый.
Arlona Алена, спасибо огромное за терпение, за любовь и за понимание всех казусов, какие были!
Будем с нетерпением ждать звонка от самого лучшего хозяина в мире!
Будем с нетерпением ждать звонка от самого лучшего хозяина в мире!
-
katrin-o - Зоо-гуру
- Автор темы
- Полное имя:
Arlona, а если попробовать к примеру курицу не отваривать, а ошпаривать? Так многим котейкам намного больше нравиться. Порезать на мелкие кусочки, залить кипятком совсем ненадолго, а потом слить воду. остудить и давать.
Не говорить с человеком, который достоин разговора,-
значит потерять человека.
А говорить с человеком, который разговора не достоин,-
значит терять слова.
Мудрый не теряет ни людей, ни слова.
Конфуций (Кун-Цзы)
значит потерять человека.
А говорить с человеком, который разговора не достоин,-
значит терять слова.
Мудрый не теряет ни людей, ни слова.
Конфуций (Кун-Цзы)
-
мелисса - Зоо-гуру
Мелисса, аблівала кіпнем, але ён носам круціць. Спрабавала зьмешваць кавалачкі сырога мяса з ашпаранымі, але ён зьядае толькі сырое. Тая ж песьня з сухім кормам. Зьмешваю віскас з добрай сушкай, схрумствае толькі віскас. Гэта ж трэба, якая сіла прывычкі ў ката!
-
Arlona - Присоединившийся
Кузя ўжо на свабодным выгуле. Паміж маімі ўласнымі катамі і ім цеснага сяброўства не атрымалася. Два зь іх робяць выгляд, што не заўважаюць навічка. А мой паласаты гарэза пэрыядычна спрабуе пазадзірацца-пагуляцца, але Кузя ставіцца да такіх памкненьняў насьцярожана.
Кузя - лепшы сябар чалавека, увесь час імкнецца быць побач, лашчыцца і любіць падстаўляць пузіка для пачасонаў. Але ў той жа час, ён ненавязьлівы кот. Ідэальны. А званкоў па ім - 0. Як так?
Кузя - лепшы сябар чалавека, увесь час імкнецца быць побач, лашчыцца і любіць падстаўляць пузіка для пачасонаў. Але ў той жа час, ён ненавязьлівы кот. Ідэальны. А званкоў па ім - 0. Як так?
-
Справы зь ежай у яго наладзіліся. Любіць зраніцы сьмятанку ўжываць. Добра ў нас есца курыца, учора рыбка пайшла на ура. Сушку даю віскас і зьмешваю з добрым кормам (здаецца, патроху пачынае яго грызьці). Пачаў кушаць прэсэрвы RC.
katrin-o, Оля, Кузя добра ўжываецца з катамі спакойнымі, рахманымі. І, нават, з маім буйным (малады і ўвесь час гуляцца спрабуе. Кузя зь непрывычкі ўспрымаў такія спробы як праяву агрэсіі), я перакананая, празь некалькі дзён наладзяцца адносіны. Бо кацяры ўжо без напружаньня ходзяць адзін ля аднога, абнюхваюцца.
Зь дзецьмі, мне здаецца, Кузя быў бы мілашкай (галоўнае, каб яны былі такімі ж).
katrin-o, Оля, Кузя добра ўжываецца з катамі спакойнымі, рахманымі. І, нават, з маім буйным (малады і ўвесь час гуляцца спрабуе. Кузя зь непрывычкі ўспрымаў такія спробы як праяву агрэсіі), я перакананая, празь некалькі дзён наладзяцца адносіны. Бо кацяры ўжо без напружаньня ходзяць адзін ля аднога, абнюхваюцца.
Зь дзецьмі, мне здаецца, Кузя быў бы мілашкай (галоўнае, каб яны былі такімі ж).
-
-
Arlona ну просто улётная фотография! Такая милашка, так лапочки сложил, такая прелесть...
-
katrin-o - Зоо-гуру
- Автор темы
- Полное имя:
-
Нужна передержка котику с 28.07.!!!!Алена Arlona потом, через две недели, заберет Кузю обратно!!
Кот абсолютно здоров, приучен к лотку. Безпроблемный, спокойный, ласковый!!! Помогите передержкой Кузе!!! Всего на две недели!!!
Кот абсолютно здоров, приучен к лотку. Безпроблемный, спокойный, ласковый!!! Помогите передержкой Кузе!!! Всего на две недели!!!
Последний раз редактировалось katrin-o 06 июл 2012, 23:51, всего редактировалось 1 раз.
-
katrin-o - Зоо-гуру
- Автор темы
- Полное имя:
Кузю патрэбная ператрымка з 28.07 па 11.08. Ведаю, што зараз гэта цяжкае пытаньне, бо вялікая колькасьць нашых валянтэраў і сяброў прытулку перагружаныя ператрымкамі. Але, можа быць, хтосьці з тых, хто прыглядаецца да нашых прытулкаўскіх катоў, але пакуль не прыняў цьвёрдага рашэньня завесьці хатняга гадаванца, адгукнецца. Бо гэта добрая магчымасьць вызначыць сваю гатоўнасьць да прыёму новенькага ў сём'ю. А тым больш - такога шыкоўнага! Хай сабе і на 2 тыдні
А тым часам апэтыт у Кузі выправіўся. Вельмі любіць курыцу (ашпарваю кіпнем), грызе сухі корм (ад віскаса мы адвучваемся і пераходзім на прыстойныя кармы).
Вялікі аматар пагуляцца з мышкай. Робіць сьмешныя выкрунтасы ў паветры. Дурэе, як кацяня.
Адносіны з нашымі катамі - спакойныя. У абдымкі яны яго яшчэ не пускаюць, але зьмірыліся зь існаваньнем яшчэ аднога пухнатага побач. Часам гуляюць у даганялкі па хаце. Але па такой сьпёцы лянуюцца і пазьбягаюць дадатковых варушэньняў.
Сьпіць, з большага, у нас у нагах. А калі зранку клічу яго і рукой паказваю, каб прылёг мне на жывот, прыходзіць і умашчваецца.
Муж часта кліча яго Арамісам. Нагадвае ён яму гэтага пэрсанажа з "Трох мушкіцёраў".
А тым часам апэтыт у Кузі выправіўся. Вельмі любіць курыцу (ашпарваю кіпнем), грызе сухі корм (ад віскаса мы адвучваемся і пераходзім на прыстойныя кармы).
Вялікі аматар пагуляцца з мышкай. Робіць сьмешныя выкрунтасы ў паветры. Дурэе, як кацяня.
Адносіны з нашымі катамі - спакойныя. У абдымкі яны яго яшчэ не пускаюць, але зьмірыліся зь існаваньнем яшчэ аднога пухнатага побач. Часам гуляюць у даганялкі па хаце. Але па такой сьпёцы лянуюцца і пазьбягаюць дадатковых варушэньняў.
Сьпіць, з большага, у нас у нагах. А калі зранку клічу яго і рукой паказваю, каб прылёг мне на жывот, прыходзіць і умашчваецца.
Муж часта кліча яго Арамісам. Нагадвае ён яму гэтага пэрсанажа з "Трох мушкіцёраў".
-
esli mne kto-to vse je otvetit, chto s etim kotom Шикарный котофей с Фауны(сидел с 31.05, забран 02.07) (t.k. ya gotova vziat ego s 23 chisla i kyriovat ego po vsem voprosam sama), to ya togda bydy znat est li y menia mesto dlia Kyzi...(bydy znat kak rasschitat svoi sili i prostranstvo kvartiri dlia svoih dvoih, dlia Iena, dlia rysskogo golybogo)...
Чем человек умнее и добрее, тем больше он замечает добра в людях. (Б. Паскаль)
Я не знаю иных признаков превосходства, кроме доброты. (Л. Бетховен)
-
waxwork - Друг приюта
- Полное имя:
Кузя поедет ко мне
-
waxwork - Друг приюта
- Полное имя:
Девушки, напишите актуальный телефон и имя, чтобы я заменила в объявлениях.
-
Maryia.mik - Зоо-гуру
- Полное имя:
Maryia.mik do 28.07 - Alena,Arlona, kak i ykazano v zaglavii temi.....
potom na 2 nedeli (s 28.07 po 11.08) on bydet y menia... potom snova Arlona...
Добавлено спустя 1 минуту 1 секунду:
P.S. a voobsche on ochen klassnii i pristroitsia skoro!
potom na 2 nedeli (s 28.07 po 11.08) on bydet y menia... potom snova Arlona...
Добавлено спустя 1 минуту 1 секунду:
P.S. a voobsche on ochen klassnii i pristroitsia skoro!
-
waxwork - Друг приюта
- Полное имя:
Вернуться в Счастливые истории