ЧАРА і дачушкі Пэппі і Бэцці, ператрымка
Узрост 1,5 гады, рост 40-45 см у холцы
Модератор: NELL1
ЧАРА і дачушкі Пэппі і Бэцці, ператрымка
[album]2369[/album]
Гісторыя: Чара патрапіла ў адлоў, апынулася цяжарнай, 6 шчанюкоў усыпілі, але Аня Анук пасьпела забраць 2 крошак.
Зараз маленькае сямейства ў Ані, Чара вельмі слабенькая, лысаватая, у яе авітаміноз і да таго ж фаўнаўскія праблемы. Але Чарушка така маладчына! Корміць дзьвюх сваіх дачушак, чакалядную Бэцьці і чорную з белай манішкай Пэппі.
Імя: Чара і крошкі Пэппі і Бэцці
Узрост: 1,5 гады, а дачушкам усяго пару дзён
Рост у холцы: 40-45 см
Характар: спакойны, пакладзісты, ласкавы (але, магчыма, калі акрэпне будзе пажывей)
Стэрылізацыя: не
Кантакты: 8-029-6967393 Аня
Месца знаходжаньня: хатняя ператрымка
Гісторыя: Чара патрапіла ў адлоў, апынулася цяжарнай, 6 шчанюкоў усыпілі, але Аня Анук пасьпела забраць 2 крошак.
Зараз маленькае сямейства ў Ані, Чара вельмі слабенькая, лысаватая, у яе авітаміноз і да таго ж фаўнаўскія праблемы. Але Чарушка така маладчына! Корміць дзьвюх сваіх дачушак, чакалядную Бэцьці і чорную з белай манішкай Пэппі.
Імя: Чара і крошкі Пэппі і Бэцці
Узрост: 1,5 гады, а дачушкам усяго пару дзён
Рост у холцы: 40-45 см
Характар: спакойны, пакладзісты, ласкавы (але, магчыма, калі акрэпне будзе пажывей)
Стэрылізацыя: не
Кантакты: 8-029-6967393 Аня
Месца знаходжаньня: хатняя ператрымка
Последний раз редактировалось SlaDa 26 сен 2011, 13:02, всего редактировалось 2 раз(а).
не ў Беларусі
-
SlaDa - Зоо-гуру
- Автор темы
Re: ЧАРА і дачушкі МАРА і ЗАРА, ператрымка
магу памыляцца, але мне здаецца, што ў сабак іншая, чым у нас тэрмарэгуляцыя, і 9 градусаў ня вельмі халодна для іх. Як нам, на жаль, вядома, на гурскага сабакі стаяць пры тэмпературы асяродка.
трэба будзе паставіць нейкую каробку альбо лепш драўляную скрыню. На форуме прапаноўвалі новы матрасік - можна будзе для Чарушкі забраць. таксама можна класьці грэлкі, бутэлькі з цёплай вадой, не вялікая, але дапамога.
Апроч цябе, Воль, у нас варыянт быў толькі на вуліцы...
Таксама можна зрабіць мінібудку і паставіць у цябе на гаўбцы (балконе), і на будучыню згадзіцца))))
я зараз мару толькі пра адно, каб малышкі цудам не захварэлі і ўсіх можна было пачаць прыстраіваць.
трэба будзе паставіць нейкую каробку альбо лепш драўляную скрыню. На форуме прапаноўвалі новы матрасік - можна будзе для Чарушкі забраць. таксама можна класьці грэлкі, бутэлькі з цёплай вадой, не вялікая, але дапамога.
Апроч цябе, Воль, у нас варыянт быў толькі на вуліцы...
Таксама можна зрабіць мінібудку і паставіць у цябе на гаўбцы (балконе), і на будучыню згадзіцца))))
я зараз мару толькі пра адно, каб малышкі цудам не захварэлі і ўсіх можна было пачаць прыстраіваць.
не ў Беларусі
-
SlaDa - Зоо-гуру
- Автор темы
Я потому и спрашиваю, что мне так КАЖЕТСЯ, а я хочу авторитетного мнения. Я от своих слов не отказываюсь, только очень прошу отсрочки на пару дней еще, разгрестись со всем что навалилось... Я не ожидала, что возвращение с отдыха будет таким тяжелым...
— Вы кто?
— Добрая фея!
— А почему с топором?!
— Настроение что-то не очень...
— Добрая фея!
— А почему с топором?!
-
NaturalBornBitch - Help team
добрый вечер, Аня. Меня зовут Лена. Очень интересует, как себя чувствует Чара. Мне очень хочеться ей помочь. Она напоминает мне мою собаку, которой не стало 30 декабря прошлого года.
-
елена владимировна - Сообщения: 1
— Вы кто?
— Добрая фея!
— А почему с топором?!
— Добрая фея!
— А почему с топором?!
-
)))))я тож на нее повоздействую,чтобы она-таки выбралась)))
-
krgmelka20 - Друг животных
Да она только обещать умеет ) И к Мухе и к Джи обещала. Обманывает только
— Вы кто?
— Добрая фея!
— А почему с топором?!
— Добрая фея!
— А почему с топором?!
-
елена владимировна, дзякуй за прапанову! Аня рэдка выходзіць анляйн, можна яе набраць па пазначаным нумары. Але верагодна, што з выходных сям'я будзе жыць на новай ператрымцы. Самая галоўная дапамога - гэта знайсьці ім гаспадароў)) Але, паколькі малышы нарадзіліся на гурскага, дзе віруюць інфекцыі, не выключана, што яны захварэюць, і тады можа спатрэбіцца дапамога ў лячэньні. Можа, у Вас ёсьць магчымасьць узяць іх на ператрымку? Гэта значыць, да таго, як знойдуцца гаспадары.
не ў Беларусі
-
SlaDa - Зоо-гуру
- Автор темы
елена владимировна,Чара чувствует себя хорошо.Немного поправилась.Малыши тоже в порядке,исправно кушают,уже пытаются ходить.Очень приятно,что Чарой интересуются.Самая актуальная сейчас помощь действительно передержка.
-
Анук - Интересующийся
Маленькие пухлики начали ходить,медленно ,осторожно,постоянно душераздирающе кряхтя и роняя толстые попы на пол.Они поразительно напоминают двух толстых бурундучков.
-
Анук - Интересующийся
Аня, пытаюсь по теме отлова вычислить, когда они появились на свет, это ведь было в конце августа, сколько им сейчас, наверное, недели 2,5 или 3?
-
jelins - Любитель животных
jelins,29 августа
-
Анук - Интересующийся
Малышки начинают самостоятельно кушать.Обнаружила их интерес к еде я случайно сегодня утром.Возилась с малышами,меня отвлекли и я,положив малышню рядом с Чариной миской с кашей ,ушла.А когда вернулась,обнаружила,что щенки пытаются кушать кашу.Сегодня вечером впервые попробовали ряженку и творожок.Причем в чайной ложке ряженки умудрились вывозиться с ног до головы)))С пальца кушали хорошо,но не жадно,видно Чариного молока им пока хватает.Вообще они очень спокойные.
Шоколадная девочка более развитая и крепкая,более активная .Ее решили назвать Бетти.Черненькая- более спокойная .Ее назвали Пеппи.
Нет ,все же мамина каша мелким пухликам нравится куда больше)))Опять зависли в маминой миске.Причем непослушные ноги неожиданно коварно уносят их от вкусной каши.Пухлики так отчаянно возмущаются,что приходиться их возвращать к миске.
Шоколадная девочка более развитая и крепкая,более активная .Ее решили назвать Бетти.Черненькая- более спокойная .Ее назвали Пеппи.
Нет ,все же мамина каша мелким пухликам нравится куда больше)))Опять зависли в маминой миске.Причем непослушные ноги неожиданно коварно уносят их от вкусной каши.Пухлики так отчаянно возмущаются,что приходиться их возвращать к миске.
-
Анук - Интересующийся
Вернуться в Счастливые истории