Знаёмая гісторыя Наша Лонда выцягвае яшчэ бульбу з меха і буракі, апошнія маюць уласцівасць пэцкаць усё на сваім шляху. Дзяўчаты яшчэ мне параілі прывучаць яе грацца з часныком і цыбуляй, дапамагае вітамінамі і супраць глістоў нібыта
Какая милая собачка! Вы молодцы, что шлейки купили. Собачке в них удобнее. Одевать только на первых порах тяжело, а потом научитесь. Мы тоже в шлейке бегаем, но морковку, как ваша собачка, мы кушать не умеем или не хотим. Зато от чеснока не оттянешь. Я Варюше готовлю пасту чесночную: 1 плавленный сырок, 1 яйцо + полголовки чеснока на чесночнице выдавливаю. Лопает, аж за ушами пищит! Попробуйте!
Спасибо. Бася просто расцвела у Нади. такой любвеобильный ласковый ребёнок. Наденька, я так рада, что ты таки решилась оставить Басю. Наверное, это судьба...
Класныя фоткі! У чарговы раз парадавалася за Басю. Вы на трэніроўкі ездзіце? Як працэс ідзе?
Мы з Лондай зрабілі вымушаны перапынак, бо патрапілі ў аварыю і да таго ж зараз без машыны. Аднак набылі наморднік у пэўна яшчэ з'ездзім на грамадскім транспарце.