Трайняшкі
Трое прыгожых коцікаў жывуць у двары па вул. Багдановіча
Модератор: Budapest
• Страница 2 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Трайняшкі
Даааа. У нас во дворе кошки постоянно беременные . Есть пару маленьких чёрных котят уже. Мноооого котов. Рассадник просто. Поселение. Насчёт серого не уверена, попробую ещё рассмотреть.
-
Vetra - Интересующийся
Vetra, што там бачна на гарызонце, то бок у двары?
-
tatsi - Любитель животных
- Автор темы
Постоянно вижу чёрную кошечку, на контакт идёт охотно. А серых не наблюдала, рабочие захламили двор, может попрятались от холодов по подвалам.
-
Vetra - Интересующийся
Vetra, як думаеце можна было б каго-небудзь з мясцовых жыхароў угаварыць на ператрымку і пасляаперацыйны дагляд для коцікаў?
-
- Автор темы
Чорна-белую котку (ці ката) забрала пакуль да сябе на ператрымку. Дапамога 2-м шэрым падлеткам застаецца актуальнай, бо яны па-ранейшаму жывуць на вуліцы на марозе. У аднаго ката падгінаецца лапка, магчыма траўма...
Хто можа ўзяць на ператрымку, калі ласка, адгукніцеся!
Хто можа ўзяць на ператрымку, калі ласка, адгукніцеся!
-
- Автор темы
tatsi котята серые ручные?
«Симпатия, испытываемая человеком ко всем живым существам, делает его настоящим человеком» А.Швейцер
-
Eschika - Администратор
Яны падлеткі, адзін худзенькі (цалкам шэрая галава), другі поўненькі. Прыбягаюць, калі людзі выходзяць іх карміць. Нельга сказаць, што адразу пойдуць на рукі, бо крыху палахлівыя. Але падыходзяць вельмі блізка. Чорную я заманьвала ў пераноску з кормам.
-
- Автор темы
яны ж такія класныя...
-
- Автор темы
Сёння вазіла Даміно (чорна-белую) да вета, каб падцвердзіць і так відавочнае. Котка здаровая і ў яе ўсё будзе супер. Гэта я да чаго, калі Вы глядзіце зараз гэтую тэму і думаеце, якога ўзяць коціка, то майце на ўвазе, што каты са двара ў большасці выпадкаў з добрым здароўем. У прыватнасці Даміно я паганяла глістоў і блох (сімптомаў не было, але для прафілактыкі варта) і гэта ўсё. Яна ходзіць у латок без памылак, радасна сустракае і вуркоча. А яшчэ яна забаўна гуляе ў футбол з паралонавым мячыкам.
Вельмі спадяюся, што і для яе двух братоў ці сястрычак знойдзецца на новы год цёплы дом.
Вельмі спадяюся, што і для яе двух братоў ці сястрычак знойдзецца на новы год цёплы дом.
-
- Автор темы
Сітуацыя з 2 шэрымі падлеткамі так і не вырашылася. Я апытваю ўсіх сваіх знаёмых і пакуль на знайшла тых, хто гатовы ўзяць да сябе коціка нават на ператрымку.
Але пошук працягваю...
Але пошук працягваю...
-
- Автор темы
tatsi, я уже по этой самой Богдановича боюсь ходить. Забирала оттуда в разное время разных котов разных возрастов.
Одна и сейчас у меня на адаптации.
Может фотографии обновить?
Очень хочется, что бы они нашли свой дом. Правда из помощи, могу пока только предложить советы по домашнему окультуриванию недоверчивых котов. Мои последние, когда забирала, были в похожем возрасте, может чуть старше. Ловили их с большим трудом.
Одна и сейчас у меня на адаптации.
Может фотографии обновить?
Очень хочется, что бы они нашли свой дом. Правда из помощи, могу пока только предложить советы по домашнему окультуриванию недоверчивых котов. Мои последние, когда забирала, были в похожем возрасте, может чуть старше. Ловили их с большим трудом.
-
chipa - Друг животных
Буду старацца іх сфоткаць, але трэба туды ехаць тады мэтанакіравана сярод дня, бо я там бываю толькі пару разоў на тыдзень увечары.
А колер катоў проста шыкоўны.
А колер катоў проста шыкоўны.
-
- Автор темы
Сітуацыя з парачкай, якая ўсё яшчэ на вуліцы наступная. Для іх зарэзерваваны месцы на ператрымцы, але праз 3, максімум 4 тыдні. Магчыма хтосці змог бы ўзяць іх разам ці па аднаму да сябе. Я сёння там была, паклікала іх. Адно кацяня прыбегла са двара, а другое спусцілася з дрэва з вышыні метраў 15ці (спачатку я нават не зразумела адкуль голас ідзе).
Каты ласкавыя, паколькі іх некалькі чалавек кормяць. Зараз халодна і яны з задавальненнем даюцца гладзіцца, самі лашчацца... Даміно, якая з таго ж выдавака, калі апынулася ў мяне дома, то адразу зразумела, для чаго пастаўлены латок. Таму перакананая, што часу на адаптацыю спатрэбіцца не так і шмат, можа літаральна пару дзён.
Іх трэба будзе стэрылізаваць. Грошы на стэрылізацыю адной ужо ёсць. Яшчэ трэба і на другую (ці другога - пол да канца не вызначаны). Было б цудоўна знайсці ператрымку з пасляаперацыйным даглядам.
Вось некалькі здымкаў з тэлефону, не лепшай якасці, але хоць нешта. Адна (думаю, што котка) меншая, галава і тулава прыгожага шэра-серабрыстага колеру, жывот белы.
Другое кацяня полу нявызначанага, па памеру болей. Па колеру падобнае, але на носе белая паласа.
Вось яно ж, але пры дзённым святле:
Эх, калі б мела сёння з сабой пераноскі, то дакладна бы іх забрала. Не ведаю куды, але забрала. Яны так просяцца і так лашчацца. І не дзіва, бо на вуліцы зіма.
Каты ласкавыя, паколькі іх некалькі чалавек кормяць. Зараз халодна і яны з задавальненнем даюцца гладзіцца, самі лашчацца... Даміно, якая з таго ж выдавака, калі апынулася ў мяне дома, то адразу зразумела, для чаго пастаўлены латок. Таму перакананая, што часу на адаптацыю спатрэбіцца не так і шмат, можа літаральна пару дзён.
Іх трэба будзе стэрылізаваць. Грошы на стэрылізацыю адной ужо ёсць. Яшчэ трэба і на другую (ці другога - пол да канца не вызначаны). Было б цудоўна знайсці ператрымку з пасляаперацыйным даглядам.
Вось некалькі здымкаў з тэлефону, не лепшай якасці, але хоць нешта. Адна (думаю, што котка) меншая, галава і тулава прыгожага шэра-серабрыстага колеру, жывот белы.
Другое кацяня полу нявызначанага, па памеру болей. Па колеру падобнае, але на носе белая паласа.
Вось яно ж, але пры дзённым святле:
Эх, калі б мела сёння з сабой пераноскі, то дакладна бы іх забрала. Не ведаю куды, але забрала. Яны так просяцца і так лашчацца. І не дзіва, бо на вуліцы зіма.
-
- Автор темы
шкада, не было праноскі(( такія харошанькія! быў бы табе падарунак на Тацьцянін дзень)) і Зіце зь Гітай))
не ў Беларусі
-
SlaDa - Зоо-гуру
• Страница 2 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Вернуться в Частные со счастливым концом